Inloggen Social Schools

Groep 1-2A

Welkom op de pagina van groep 1-2 A

In groep 1-2 A zijn 2 juffen, te weten:
Juf Annemie op maandag en dinsdag
Juf Anne op woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

In de groepen 1-2 op basisschool de Kruudwis leren kinderen door te spelen. Dit doen we met behulp van betekenisvolle thema’s zoals bijvoorbeeld de dokter, de bakker, ridders & prinsessen, de schoenenwinkel, het bos, de brandweer, politie of de ambulance. We spelen, zingen, dansen, luisteren, werken, gaan uitstapjes maken en genieten van alles wat tijdens deze thema’s op ons pad komt! 

Twee keer per week gaan we gymmen in de grote sporthal waar we kunnen klimmen, klauteren, zwaaien en spelletjes spelen. We hebben een grote speelplaats rondom de school met een zandbak waar we in de herfst samen de bladeren opruimen en in de zomer lekker met water en modder kunnen spelen. Om de beurt fietsen we op de rode driewieler en geven optredens op het podium.Een paar keer per jaar mogen we écht optreden voor de hele school, ouders en anderen familieleden. Dit noemen we Podiumpret, we oefenen dan met de hele klas een liedje of een dansje. 

We organiseren meerdere spellen- en voorleesmomenten in het schooljaar waarbij ouders of opa’s en oma’s ons komen helpen in de klas.