Inloggen Social Schools

Groep 1-2A

Welkom op de pagina van groep 1-2 A

In groep 1-2 A werkt de hele week juf Anne in de klas.

In de groepen 1-2 op basisschool de Kruudwis leren kinderen door te spelen. Dit doen we met behulp van betekenisvolle thema’s zoals bijvoorbeeld de dokter, de bakker, ridders & prinsessen, de schoenenwinkel, het bos, de brandweer, politie of de ambulance. We spelen, zingen, dansen, luisteren, werken, gaan uitstapjes maken en genieten van alles wat tijdens deze thema’s op ons pad komt! 

In onze speelzaal gymmen wij twee keer in de week, ook met regenachtig weer kunnen we daar lekker spelen, klimmen en klauteren. We hebben een grote speelplaats rondom de school met een zandbak waar we in de herfst samen de bladeren opruimen en in de zomer lekker met water en modder kunnen spelen. Om de beurt fietsen we op de rode driewieler en geven optredens op het podium. Een paar keer per jaar mogen we écht optreden voor de hele school, ouders en anderen familieleden. Dit noemen we Podiumpret, we oefenen dan met de hele klas een liedje of een dansje. 

We organiseren elk schooljaar meerdere spellen- en voorleesmomenten en crea-workshops samen met de peuterspeelzaal waarbij ouders of opa’s en oma’s ons komen helpen in de klas.